Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

[2022 v retrospektivi] in napoved za leto 2023

  • Retrospektiva 2022
  • Projekti in aktivnosti
  • Načrti za 2023
  • Uspešno izpeljani projekti
  • Najpomembnejši poslovni dogodki 

28. december, 2022

[2022 v retrospektivi]

 

Vsak konec nekega obdobja pomeni tudi možnost za pogled nazaj, za refleksijo.

Pomembno se je ustaviti in pogledati, kaj smo dobrega naredili, kakšne napake smo naredili, oziroma kje smo »ga polomili«  in predvsem, kaj smo se iz tega naučili! 

Pri nas je bilo leto 2022 resnično pestro, kot že dolgo ne, zato smo tudi za vas sestavili kratek povzetek dogajanja, s ključnimi poudarki.

Medtem, ko pišemo tole objavo, ravno odpremljamo in dostavljamo še zadnja promocijska darilca. Glede na to, da je bilo letošnje leto prvo, prav zares post-Covid leto, je bilo zares veliko naročil. Pri dobavi in pošiljanju smo se počutili skoraj, kot Božičkovi palčki.  Veseli smo,  da se počasi, a zagotovo vračamo na »stare tirnice«! 

Naša aplikacija za upravljanje za darilne kartice Multicard, ki skupaj z lastno proizvodnjo vseh vrst darilnih, vrednostnih in drugih kartic tvori celotno rešitev za upravljanje z darilnimi karticami  je letos požela veliko zanimanja, interes je tudi pri tujih naročnikih, s katerimi smo že v pogovorih.

Mimogrede, ste vedeli, da ponujamo kartice (kot tudi promocijska darila) iz popolnoma trajnostnih, razgradljivih materialov?

Poleg nadgradenj in izboljšav na omenjeni aplikaciji, pa smo razvili še popolnoma novo rešitev za upravljanje in registracijo dogodkov – Eventiks.

Da smo še vedno »ostri« in da še vedno obvladamo registracijo dogodkov, smo dokazali in se preizkusili na več pomembnih dogodkih ob koncu leta. Izpostavili bi »kripto« dogodek za mednarodno podjetje ATON international, v Portorožu, dogodek v Sarajevu za izjemni ženski poslovni klub Woman.Comm z več kot 200 udeleženci. Ter za piko na i, še vrhunec, izjemni regionalni e-commerce dogodek v Zagrebu, Web Retail Award 2022 (E-commerce JAM), v organizaciji Ceneje.si in Heureka Group, na katerem je bilo rekordnih več kot 400 udeležencev! 

Ob tem smo prejeli tudi nagrado Best Event Accreditation Provider 2022, na katero smo neizmerno ponosni in po novem krasi našo pisarno. 

Hvala vsem organizatorjem omenjenih dogodkov za zaupanje in upamo, da se vidimo tudi na vaših naslednjih dogodkih. Prilagamo pa še nekaj čudovitih foto utrinkov.

Prav tako ponosni smo tudi na dejstvo, da smo tudi letos zmagali na kar nekaj domačih, kot tudi tujih razpisih. Izpostavili bi, da je bil prav IDENTIKS izbran za dobavitelja transportnih vozovnic, ki se uporabljajo v občini Dubrovnik na Hrvaškem!

Letošnje leto je bilo, navkljub veliko uspehom, za našo ekipo tudi zelo naporno. Zato je edino prav, da smo se ob koncu leta sprostili in neformalno podružili na teambuildingu v @Woop. Ekipa si je to zaslužila! Prisotni so bili tudi zunanji sodelavci, prav vsi pa so dokazali, da tudi pri bowlingu enako blestijo, kot pri svojemu delu. Bravo! 

In zadnje, a nič manj pomembno. Vedno večje povpraševanje je po promocijskih darilih in karticah iz ekoloških ter trajnostnih materialov. Ponosni smo, da pri nas temu pozitivnemu trendu sledimo že dolgo časa in da našim kupcem ponujamo izjemno bogato izbiro trajnostnih artiklov. Še posebej bi izpostavili linije Growth , Green in bio linijo iz bio odpadnih materialov.

Kot prav posebno zanimivost pa bi izpostavili razgradljive kartice iz soli

 

❓In kaj se nam obeta v letu 2023?

Še naprej bomo delali na izboljšavah na področju programskih in IT rešitev, z novo, širšo in ojačano ekipo na tem področju. Pri darilnem programu pa se bomo še bolj osredotočili na izdelke z najvišjo dodano vrednostjo, na drugačne, posebne artikle, takšne z »wow« efektom! 

Eden izmed fokusov, pa bo tudi boljša spletna izkušnja, kot tudi (še) bolj personaliziran pristop, s še več svetovanja našim kupcem.

 

Hvala vsem, ki ste nam zaupali v letošnjem letu, posebna zahvala pa seveda našim dolgoletnim strankam. 100 x hvala, brez vas ne bi bilo nas! 

Upamo, da bomo tudi v 2023, ter še veliko dlje, tako dobro in uspešno sodelovali.

Hvala in vsem želimo veliko, ne samo poslovnih, temveč tudi osebnih uspehov in izpolnjenih želja v letu, ki je pred nami.

Srečno in uspešno 2023! 

 

 

 

 


Deli s prijatelji:


Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

13. 1. 2017

Tudi neravne površine so lahko solarni paneli

Načinov, kako bomo optimalno in v največji meri, izkoristili naravne vire energije, kot je npr. sonce, bo v prihodnje vse več. Na spodnjem posnetku si oglejte, kako lahko katerokoli površino spremenimo v solarni panel z uporabo inovativnega izdelka, ki ga

Preberi več

28. 3. 2018

Anti-skimming = proti brezstični kraji

NFC/RFID brezstična tehnologija nam je v veliko pogledih olajšala vsakodnevno delovanje, pozitivne rešitve uporabe pa so v porastu. Pri nas poznamo primere branja podatkov kartic na...

Preberi več

13. 6. 2017

Kako uporabiti že pretečene (kreditne) kartice?

Zaradi zagotavljanja višje stopnje varnosti in ažurnosti ima večina naših kartic (npr. kreditne ali identifikacijske) omejen rok veljavnosti. Poleg tega...

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}