Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

Programske rešitve za vaš posel

Nadgradite svoje standardne kartice in jih napravite multifunkcionalne.

Nudimo vam programske rešitve za vaše darilne, službene, akreditacijske, članske in ostale identifikacijske kartice na črtno kodo ali RFID čipom. Programske rešitve oz. funkcionalnost aplikacije je možno prilagoditi glede na potrebe vašega posla. 


Rešitve v osnovi delujejo v treh komponentah:

1. Kartica / izkaznica (tudi obeski, zapestnice...) na RFID ali črtno kodo - identifikacija imetnika kartice

2. Terminal oz. čitalec - branje / čitanje / skeniranje kartic 

3. Programski sistem - programska koda, ki vaše kartico spremeni v multifunkcionalno pametno kartico - naložite zneske, kredite, omogočite prehode...

 

 

Poiščite vam primerno rešitev:

IDE.Konferenca (Organizacija dogodkov) - Celovita podpora pri organizaciji dogodka. Orodja za sledenje in beleženje udeležencev z brezžičnimi RFID akreditacijami ali akreditacijami s črtno kodo. 

Storitev je bila kot inovativna rešitev del programa ABC Pospeševalnik. IDE.Konferenco si lahko pogledate tukaj!

Darilna kartica z integriranim sistemom (trgovski centri in trgovine, društva, klubi) - Vse več strank se odloča za nakup darilne kartice. Na darilno kartico se lahko naloži poljuben znesek in služi kot odlična rešitev za dobropise. Kako deluje? Preverite tukaj!

Program zvestobe (trgovski centri in trgovine, društva, klubi) - Nagradite svoje zveste stranke s posebnimi ponudbami, nagradami in promocijami. Stranke bodo čutile večjo povezanost z vašim podjetjem. Preberite si ostale prednosti CLIP programa tukaj!

IDE.Wellcheck (hotelirstvo, gostinstvo, društva, klube storitvene dejavnosti) - Programska rešitev za nalaganje kreditov. Nadgradite svoje stranke za vsak 10 obisk z zastonj storitvijo. Preverite več tukaj!

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}