Iskanje Košarica

Iskanje ni obrodilo rezultatov.

Košarica
{{ cart_item.image_alt }}
{{ cart_item.title }}

Cena: {{ cart_item.formatted_price_per_piece }}
Količina: {{ cart_item.qty }}x

Skupaj :
{{ state.order.item_total }}

  • Darilo ob vsakem nakupu Darilo ob vsakem nakupu
  • Garantirana kvaliteta Garantirana kvaliteta

Bili smo na sejmu PSI Messe v Düsseldorfu

12. januar, 2024

V tem tednu se je naša ekipa podala na vodilni evropski sejem na področju promocije in poslovnih daril – PSI 2024, ki je potekal med 7.-9.1.2024 v Düsseldorfu. Srečali smo se z mnogimi obstoječimi poslovnimi partnerji in preverili njihovo trenutno ponudbo ter najbolj udarna darila, ki bodo krojila letošnji izbor.

Prav tako pa smo navezali stike z mnogimi novimi dobavitelji z izjemno širokim naborom izdelkov in kvalitetnimi znanimi blagovnimi znamkami. Za vas smo naredili skrben izbor izdelkov, ki so zanimivi, unikatni in novi, hkrati pa zadoščajo vsem okoljskim certifikatom in ESG direktivam.


Navdušila nas je bogata in kvalitetna ponudba na področju tekstila (HH, North face, Patagonia), pisarniškega materiala in pisal (Waterman, Parker), prav tako pa smo opazili mnogo zanimivih novosti, zlasti na področju trajnostno /ekološko naravnanih izdelkov, kot so:

 

  • Tekstil iz jabolčnih lupin, ki povsem nadomešča usnje in je odlična ekološka alternativa
  • Popolnoma organski napitki brez sladkorja, ki posredno spodbujajo vnos hranilnih tekočin v telo v vsakdanu in zdrav način življenja
  • Izdelki za krepitev imunskega sistema, kot so na primer miniaturni napitki iz ingverja
  • Reciklirani materiali, kot na primer tekstil iz recikliranega poliestra, ki mu v procesu nastajanja ne dodajajo barv, …


Navdušile so nas tudi tehnične zanimivosti in novosti, kot so na primer interaktivni POS terminal, AI terminal – ki ga kontrolira umetna inteligenca; pivo, ki se toči v nasprotni smeri in je zato posebno in še mnoge druge stvari, o katerih vam bomo še poročali.


Z največjim veseljem ugotavljamo, da se poslovno/promocijska darila tako v smislu uporabljenih materialov kot tudi postopkov izdelave zagotovo vse bolj usmerjajo v trajnost/ekološko naravnanost in kvalitetne, trajnostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in na dolgi rok tudi zmanjšujejo količino odpadnega materiala na našem planetu.

 Za več novic in novosti nam sledite na družabnih omrežjih:

Jasna Triller

Direktorica

Lastnica in ustanoviteljica podjetja IDentiks. Diplomantka Visoke ekonomske šole Univerze v Mariboru, strastna podjetnica in mamica 2 otrok, ki se je že v mladih letih zaljubila v kartice. Po naravi optimistična, delovna, pogumna ter tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje.

Vsi članki tega avtorja

Sorodni članki

22. 6. 2017

RFID za varnejše prečkanje križišč

V Danskem mestu Aarhus izvajajo pilotno študijo, kjer so v središču pozornosti kolesarji. Na kolesa namreč montirajo...

Preberi več

1. 12. 2020

Darilni seti za vsa razvajanja vaših kupcev

Izbirajte med številnimi sladkimi in slanimi paketi, ki smo jih pripravili za razvajanje vaših kupcev!

Preberi več

20. 1. 2023

Obiskali smo sejem PSI v Düsseldorfu in raziskovali nove trende za 2023

Med 10.-12.1.2023 smo obiskali sejem PSI, največji evropski sejem na področju promocijskih in poslovnih daril. Preverili smo, kakšni trendi se obetajo za 2023, pridobili nekaj novih zelo zanimivih dobaviteljev, predvsem pa zaznali vsesplošno usmeritev v e

Preberi več

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinahBodite obveščeni o aktualnih vsebinah

{{ item }}

{{ state.newsletter_success }}